Stuguthyrning Vemdalen

Vemdalsstugan – stuguthyrning Vemdalen

Välkommen till oss

Välkommen till Vemdalsstugan!

Bo hos oss

Vi bedriver stuguthyrning i Vemdalen. Här kan ni som ska på semester bo. Vi har inte bara en stuga i Vemdalen utan två stycken, på 130 kvm vardera i underbart söderläge med utsikt över Sonfjället samt del av Vemdalsskalet. Ski in/ski out läge, den pistade skidleden från Persbacken kommer alldeles intill stugorna. Det finns minst 10 bäddar i varje stuga. Rökfritt och djurfritt. Efter en dag med skidåkning i backarna i Vemdalen kommer ni att kunna koppla av här med alla faciliteter.

Vad finns i stugorna?

Vi erbjuder er som gäster fina och välstädade stugor utrustade med bland annat trådlöst internet, balkong och soldäck i söderläge, bastu och relax, tvättmaskin och skidförråd. Hos oss blir ni inte besvikna! På första våning är det en hall med två torkskåp. Ett välutrustat kök med diskmaskin samt allrum med teve. Badrum med tvättmaskin. Ett sovrum med bekväm dubbelsäng. Inte minst så finns ett stort soldäck i söderläge. På andra våning finns ett allrum med teve. Stort badrum med bastu och relax. Ett sovrum med dubbelsäng. Ett sovrum med en våningssäng samt ett sovrum med två våningssängar. Balkong i söderläge.

Uthyrning från lördag till lördag

En mysig fjällstuga passar perfekt att komma hem till efter en dag av skidåkning i Vemdalen. Uthyrning av våra stugor sker vanligtvis från lördag till lördag. Undantag förekommer dock, till exempel vid vissa större helger. När ni hyr av oss får ni tillgång till stugan kl. 15.00 och nästföljande lördag lämnar man stugan senast kl. 10.00, städad och fin.

Läs mer om Vemdalens skidanläggning här!

I stugorna finns det två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två våningssängar och ett sovrum med en våningssäng. Samtliga våningssängar är familjesängar ( Uppe 90 cm och nere 120 cm breda ).

Har ni några som helst frågor eller funderingar kring våra stugor och uthyrning, kontakta oss, så svarar vi så snart vi kan!

                                Väl mött! Anders, Joakim och Marcus med familjer.

Kontakta oss

VEMDALSTUGAN

Stuguthyrning Vemdalen